به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، جوجه کباب یکی از غذاهای مورد علاقه بچهها و بزرگترهاست که به راحتی میتوان در خانه آن را تهیه کرد.
مواد لازم برای جوجه کباب چوبی
چهار عدد سینه مرغ بدون استخوان
زعفران دم کرده به میزان لازم
۲ قاشق غذاخوری ماست
یک قاشق غذا خوری آبلیمو
زردچوبه و فلفل و نمک به میزان لازم
ادویه پاپریکا و پودر سیر به میزان لازم
پیاز یک عدد
قارچ به میزان لازم
سیب زمینی ۱۰ عدد
سیخ چوبی به تعداد نیاز
- چگونه جوجه را طعمدار کنیم؟ | طرز تهیه جوجه کباب با ۲ طعم مختلف
- طرز تهیه جوجه کباب | فوتوفن خوشمزه و مزهدار کردن جوجه | چگونه جوجه کباب را ترد کنیم؟
آماده سازی جوجه کباب چوبی
سینه مرغ را به اندازه دلخواه قطعه قطعه کنید و به آن زردچوبه، فلفل، نمک و ادویه اضافه کنید.
ماست، آبلیمو و زعفران دم کرده را به مرغها اضافه کرده و اجازه دهید تا نیم ساعت در یخچال بماند و رنگ زعفران به خورد مرغ برود.
سپس پیاز را که خلالی خرد کردهاید اضافه کنید و یکساعت در یخچال استراحت دهید.
نکته: اگر زعفران و پیاز را با هم اضافه کنید، رنگ زعفران جذب پیاز میشود و جوجهها خوب رنگ نمیگیرد.
سیب زمینیها را هم پوست گرفته و و ورقهای خرد کنید و به آن نمک و فلفل و ادویه دلخواه اضافه کنید و اجازه دهید طعم بگیرد.
آمادهسازی فر
ابتدا سینی را روی حرارت ۱۸۰ درجه گرم کنید.
کف سینی فر را با روغن چرب کنید و یا کف سینی فویل بکشید.
در هر سیخ چوبی پنج قطعه مرغ قرار دهید.
کف سینی ابتدا سیب زمینی های ورقه شده را بچینید. سپس سیخ مرغها را روی سیب زمینی قرار دهید.
در مرحله بعد قارچهای شسته و ورقه شده را روی مرغها بریزید.
سینی را در طبقه وسط فر قرار داده طبقه سوم فر قرار بدهید و اجازه دهید تا به مدت یک ساعت غذا بپزد.
نکته: اگر سیب زمینیها را ضخیم برش زدهاید، یک استکان آب روی آنهاها بریزید تا مغز پخت شود.
نظر شما